https://newbasics4kids.com/disclaimer/__ft_39__NL
  • Nederlands
Made in Holland  /   Alle modellen 10 kleuren   /   Hoogwaardige kwaliteit   /   Slim Fit   /   Geen verzendkosten
New Basics 4 Kids op Facebook New Basics 4 Kids op Twitter New Basics 4 Kids op Pinterest Verzonden met PostNL Betaal veilig met iDeal
 

Disclaimer Newbasics4kids.com

De getoonde informatie op deze website wordt door NewBasics4Kids.com nauwkeurig samengesteld. Ondanks deze zorg is het mogelijk dat de publicaties onjuist of onvolledig zijn. De informatie wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Signaleert u onjuistheden dan verzoeken wij u vriendelijk deze aan ons door te geven.

NewBasics4Kids.com accepteert geen aansprakelijkheid voor onjuistheden en voor onjuiste informatie van derden waarnaar in deze site verwezen wordt. Ook kan er geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor het gebruik van informatie of schade, direct of indirect ontstaan.

NewBasics4Kids.com is voor sommige informatie afhankelijk van andere informatiebronnen. Er zal geen aansprakelijkheid zijn voor de onjuistheid daarvan en/of eventuele fouten.

Hoewel NewBasics4Kids.com alles in werking stelt om de website optimaal te laten functioneren, kan zij niet aansprakelijkheid worden gesteld voor eventueel onjuist functioneren van de website.