https://newbasics4kids.com/over-nb4k/de-basics-uitproberen/_418____NL
  • Nederlands
Made in Holland  /   Alle modellen 10 kleuren   /   Hoogwaardige kwaliteit   /   Slim Fit   /   Geen verzendkosten
New Basics 4 Kids op Facebook New Basics 4 Kids op Twitter New Basics 4 Kids op Pinterest Verzonden met PostNL Betaal veilig met iDeal

Vrijblijvend en kosteloos Onze kinderbasics uitproberen ?

Om je te overtuigen van onze prima pasvorm en goede kwaliteit, bieden we  je  de mogelijkheid om onze basic kinderkleding vrijblijvend en kosteloos uit te proberen door middel van onze “uitprobeer” actiecode.

NewBasics4Kids.com verstuurt iedere order altijd gratis binnen Nederland, maar met deze persoonlijke actiecode vergoeden we ook eenmalig de portokosten (3 Euro) om zo gratis een basic kinderkledingstuk te kunnen retourneren. Zo kun je vrijblijvend en kosteloos de basics beoordelen op kwaliteit, pasvorm en kleur. Mocht je vervolgens besluiten het kledingstuk te houden, dan steek je de retourkosten dus zo, als korting, in je zak.

Goede deal toch ?

Heb je interesse, vul dan onderstaande gegevens in en klik op "Versturen". Wij sturen je vervolgens een persoonlijke actiecode per mail toe.

Volledige naam
Je e-mailadres
Versturen

 

We hopen je snel te mogen begroeten in onze webshop.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op via info@newbasics4kids.com

 

NewBasics4Kids.com: Hippe & comfortabele basic kinderkleding. Chill, Play, Enjoy !

Verkooppunt worden?

Heb je een kinderkleding (web)winkel en wil je onze basic kinderkleding opnemen in het assortiment? Kleine orders geen probleem. Vraag onze inkoopvoorwaarden en prijzen op via info@newbasics4kids.com