https://newbasics4kids.com/over-nb4k/made-in-holland/_422____NL
  • Nederlands
Made in Holland  /   Alle modellen 10 kleuren   /   Hoogwaardige kwaliteit   /   Slim Fit   /   Geen verzendkosten
New Basics 4 Kids op Facebook New Basics 4 Kids op Twitter New Basics 4 Kids op Pinterest Verzonden met PostNL Betaal veilig met iDeal

basic kinderkleding made in HOlland !

NB4K, een Nederlands merk

Al onze basic shirts, kinderleggings en jurkjes worden gewoon gemaakt in Nederland, in een klein naaiatelier in Noord-Holland. Een Nederlands atelier dat wordt geleid door moeder en dochter. Zij hebben ruim 18 jaar ervaring met het produceren van kinder- en dameskleding. Jaarlijks produceren zij tussen de 15.000 en 20.000 stuks voor Nederlands en Belgische klanten, waaronder dus ook de kinderbasics van NewBasics4Kids.com. Het naaiatelier maakt gebruik van de hoogst haalbare kwaliteit stoffen en garen. Wij zijn er trots op dat wij onze kinderbasics in Nederland produceren.

Het productieproces van de Basic kinderkleding

NewBasics4Kids.com werkt met eigen unieke patronen. De stoffen worden op elkaar gelegd (verschillende kleuren door elkaar). Hierop worden de patronen van onze kinderbasics gelegd. Dit gebeurt zo efficiënt mogelijk om uiteindelijk zo min mogelijk stof over te houden. Daarna wordt de stapel stof zorgvuldig gesneden met een groot apparaat. Het naaiatelier selecteert alle onderdelen vervolgens per kleur en maat waarna de gesorteerde kledingstukken samen met ons label en een werkinstructie naar de naaisters gebracht worden.Onze producent heeft zeer ervaren naaisters in dienst. Alle naaisters hebben een coupeuze opleiding en jarenlange ervaring. De naaisters werken vanuit huis met zware industriele naaimachines die vanuit de producent worden geleverd.

Kwaliteitscontrole

Nadat de kinderbasics gereed zijn, wordt de kleding weer teruggebracht naar het naaiatelier waar de eerste kwaliteitscontrole plaats vindt door onze producent. Vervolgens is er een tweede kwaliteitscontrole op het moment dat de basic kinderkleding wordt ingepakt voor verzending naar NewBasics4Kids.com. De derde kwaliteitscontrole wordt gedaan door onszelf: elke basic wordt door ons handmatig gecontroleerd op kwaliteit voordat het wordt verzonden naar onze klanten.
 

NewBasics4Kids.com: Hippe & comfortabele basic kinderkleding. Chill, Play, Enjoy !

Verkooppunt worden?

Heb je een kinderkleding (web)winkel en wil je onze basic kinderkleding opnemen in het assortiment? Kleine orders geen probleem. Vraag onze inkoopvoorwaarden en prijzen op via info@newbasics4kids.com