https://newbasics4kids.com/over-nb4k/ruilen-of-retourneren/_393____NL
  • Nederlands
Made in Holland  /   Alle modellen 10 kleuren   /   Hoogwaardige kwaliteit   /   Slim Fit   /   Geen verzendkosten
New Basics 4 Kids op Facebook New Basics 4 Kids op Twitter New Basics 4 Kids op Pinterest Verzonden met PostNL Betaal veilig met iDeal

RUILEN OF retourneren van de kinderbasics

Heb je toch liever een andere kleur basic of heb je een verkeerde maat uitgezocht of ben je niet tevreden over je aankoop?

Ruilen van de basic kinderkleding

Ruilen van de basic kinderkleding is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

Stuur ons eerst een mail met daarin vermeld het artikel dat retour komt en het artikel dat je daarvoor in de plaats zou willen ontvangen. Je ontvangt van ons per mail een bevestiging van de ruil.

De kinderkleding moet bij voorkeur in de originele verzendzak worden teruggezonden, daartoe is een tweede plakstrip aan de klep van de verzendzak aangebracht. De retourzending moet voldoende gefrankeerd worden. Voor retouradres en voorwaarden, zie hieronder.

Zodra wij je retourzending in goede staat hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging. Daarna zenden wij het de gewenste basic kosteloos toe.

Retourneren van kinderbasics

Retourneren van de kinderbasics is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

De kinderkleding moet bij voorkeur in originele verzendzak worden teruggezonden, daartoe is een tweede plakstrip aan de klep van de verzendzak aangebracht. De retourzending moet voldoende gefrankeerd worden

Omdat wij er naar streven voortdurend onze producten en service te verbeteren, ontvangen wij ook graag de reden van retourneren.

Zodra wij je retourzending in goede staat hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) vervolgens binnen 5 werkdagen terugstorten op je bank-of girorekening.

Retouradres (vergeet niet te frankeren)
NewBasics4Kids.com
Retouren
Haverkamplaan 44
1911 LK  UITGEEST

Stuur met de retourzending een print mee van de orderbevestiging en vermeld daarop:
- Het artikel dat retour komt
- Je NAW gegevens (naam, adres, woonplaats)
- Een telefoonnummer waarop je eventueel bereikbaar bent
- Je bank-of girorekeningnummer en tenaamstelling

Voorwaarden
Basics die gedragen, gewassen of beschadigd zijn, kunnen wij niet retour nemen. De kosten voor retourneren naar NewBasics4Kids.com komen geheel voor eigen rekening, tenzij vooraf anders is overeengekomen. De retourzending moet voldoende gefrankeerd worden. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden noch door ons in ontvangst genomen, noch door ons gecrediteerd. NewBasics4Kids.com is niet aansprakelijk voor retourzendingen die tijdens transport beschadigen of verloren gaan.

klik hier om naar de webshop te gaan.

NewBasics4Kids.com: Hippe & comfortabele basic kinderkleding. Chill, Play, Enjoy !

 

Verkooppunt worden?

Heb je een kinderkleding (web)winkel en wil je onze basic kinderkleding opnemen in het assortiment? Kleine orders geen probleem. Vraag onze inkoopvoorwaarden en prijzen op via info@newbasics4kids.com